NRJ LIVE SESSION.

Hola mina trogna och fina bloggläsare!
Ledsen att jag varit frånvarande den senaste veckan/månaden. Har för mycket att göra som vanligt, så jag glömmer att lägga upp saker här. Men men, det kommer saker lite då och då när jag känner för det, och så kommer det förbli. Tack för att ni fortsätter komma tillbaka hit ändå. Det gör mig glad!

När man har många följare på internet blir man ibland inbjuden till diverse event. Internetkändisar behöver saker att skryta om, och bolag behöver folk som skriver om deras produkter. It's a perfect match, som ni kanske förstår. De enda sakerna jag går på är dock biofilmer och musikevent, because: trevligt som fan!

Så, igår var jag och min nyfunna vän Matilda på NRJ Live Session på Café opera. Vi minglade med Stockholms C-kändis elit och förundrades över människor som köper "drinkbord". För er som inte vet vad ett drinkbord är så skulle man kort och gott kunna förklara det som ett bord med väldigt mycket drinkar. Som kostar väldigt mycket pengar. Man är tydligen ganska "fräsch" om man har ett sådant, eller något liknande. Vi hade i alla fall astrevligt! Så om ni någon gång blir småkända på internet och hamnar på Warners inbjudningslista, så rekommenderar jag er att gå.
 
Nu har btw min syster kommit upp till Stockholm. Så nu ska vi titta på youtubeklipp och äta chips.
Trevlig helg på er!
1 kommentar
Elvira

åh så söta, ni skulle bli ett perfekt par med händerna i fickorna! Kram på dig