YOUTUBEPANEL OCH FULLBOKAD DAG.

Hola kingelitos!
Just nu är klockan så mycket som 23:40 och jag har ännu en gång fastnat på youtube, tittandes på random vloggar blandat med kattvideos. Jag tycker dock att jag har den fulla rätten att göra detta med tanke på vilken fullbokad dag jag haft. Först var jag med i en youtubepanel tillsammans med Niklas och Niklas från Swedish meal time, på ett event som google annordnade för produktionsbolag i Sverige. Med andra ord, tänk er de människorna som står bakom nästan alla svenska tv-program samlade i ett rum, och de alla satt och tittade oförstådda på oss tre:


Fick visa min "27 Alien Djur"-video och de visade när Niklas slår sönder mjölpaket med en yxa. Inte ett skratt i lokalen. Tror inte att de förstod ett dugg. Tv och youtube kan verkligen vara totalt skilda världar! Det var dock kul i alla fall och jag fick svara på klassiska spännande frågor som "kan man verkligen leva på detta?" och "Hur långtid tar det för dig att göra en video?". Much fun!
 
Efter det åkte jag snabbt till kontoret för att racerjobba i 4 timmar, för att sen åka vidare till ännu ett google event utanför stan. Jag, Cool, Clara och Daniel Norberg åt snittar och drack välkomstdrinkar i vanlig ordning, sen åkte jag hem och klippte morgondagens vlogg. Det kanske låter som bara roliga saker, och det var det också, men även energikrävande sådana.
 
Nu ska jag dock ta tag i mitt liv och krypa till sängs.
Ha det fint kings!
hejdåååå!
0 kommentarer